Brand en Diefstalverzekering voor Oldtimer Tractoren

Brand-/Diefstal-/Op-of inzittendendekking

Met onze aanvullende dekkingen kiest u voor extra zekerheid. Uw Oldtimer Tractor is dan ook verzekerd voor brandschade en bij diefstal van het gehele object en u hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de opzittenden.

 

Brand/diefstalverzekering

Met deze aanvulling hoeft u zicht geen zorgen te maken over de gevolgen van schade veroorzaakt door brand en diefstal. De premie van de aanvullende brand/diefstalverzekering hangt af van de waarde van uw Oldtimer Tractor. U bepaalt zelf het te verzekeren bedrag. De premie bedraagt 5‰ van het verzekerde bedrag met een minimum van € 50,00 per jaar (exclusief assurantiebelasting).

 

De waarde van uw Oldtimer tractor bepalen

Tot een bedrag van € 40.000 per Oldtimer Tractor kunt u zelf de gewenste waarde aan ons doorgeven. Voor Oldtimer Tractoren met een hogere waarde dan € 40.000 is, om misverstanden bij schade te voorkomen, een taxatierapport noodzakelijk voor de acceptatie.

Als u een recent taxatierapport heeft, dan gebruiken wij deze waarde om uw Oldtimer Tractor te verzekeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of uw Oldtimer Tractor voor de juiste waarde is verzekerd.

 

Schadeverzekering Opzittenden

Met deze aanvulling verhoogt u het verzekerde bedrag van maximaal € 50.000 naar maximaal € 455.000

De premie voor de aanvullende Schadeverzekering Opzittenden bedraagt € 40,00 per jaar (exclusief assurantiebelasting).

 

U kunt de aanvullende dekkingen voor uw Oldtimer Tractorverzekering hieronder aanvragen. De premie wordt voor u automatisch berekend.

 

Meer weten? Direct uw oldtimer  tractor verzekeren of de dekking uitbreiden?

Via onderstaand formulier vraagt u een aanvullende verzekering voor uw oldtimer aan. Vermeld bij de aanvraag het polisnummer van de WA-verzekering (dat begint met R64108).

Algemene voorwaarden OT landbouwmaterieel
Bijzondere voorwaarden OT landbouwmaterieel