Aanvullende Brand en Diefstalverzekering voor Oldtimer Tractoren

Aanvullende Brand-/Diefstal-/Op-of inzittendendekking

Met onze aanvullende dekkingen kiest u voor extra zekerheid. Uw oldtimer is verzekerd voor brandschade én bij diefstal van het gehele object!

Waarde van uw Oldtimer tractor bepalen

Tot een bedrag van € 40.000 per oldtimer tractor kunt u zelf aan ons opgeven welke waarde u wenst te verzekeren.

Heeft u een (recent) taxatierapport? Dan gebruiken wij deze waarde om uw oldtimer tractor te verzekeren.  Zo weet u zeker dat u uw oldtimer tractor voor de juiste waarde verzekert. Voor oldtimer tractoren met een waarde boven de € 40.000 is, om misverstanden bij schade te voorkomen, een taxatierapport noodzakelijk voor de acceptatie.

Premie

De premie van een brand-/diefstalverzekering (als aanvulling op de WA-verzekering) hangen af van de waarde van uw oldtimer. De premie bedraagt 5‰ van de verzekerde waarde.  De minimum jaarpremie bedraagt € 35,00.

Tot een waarde van € 7.000 bedraagt de jaarpremie  € 35,00. Bij het aanvragen van deze dekking berekenen wij automatisch de premie voor uw oldtimer tractor.

De genoemde bedragen zijn exclusief kosten en assurantiebelasting.

Overige extra verzekeringen

Via oldtimers-verzekeren.nl kunt u nog meer verzekeringen afsluiten als aanvulling op de standaard WA-verzekering voor oldtimers.

  • Schadeverzekering voor inzittenden en/of opzittenden;
  • Rechtsbijstandsverzekering;

Vraag de extra dekking aan als u een oldtimerverzekering afsluit. Dat kan via onderstaande formulieren

Meer weten? Direct uw oldtimer  tractor verzekeren of de dekking uitbreiden?

Via onderstaand formulier vraagt u een aanvullende verzekering voor uw oldtimer aan. Vermeld bij de aanvraag het polisnummer van de WA-verzekering (dat begint met R64108).

Algemene voorwaarden OT landbouwmaterieel
Bijzondere voorwaarden OT landbouwmaterieel