Aanmelden kenteken

Aanmelden kenteken(s) oldtimer tractoren

Indien u al een bestaande verzekering bij ons heeft, kunt u de gegevens van uw geregistreerde oldtimer tractor(en) via onderstaand formulier aan ons doorgeven. Wij melden het kenteken vervolgens aan bij de RDW voor de verzekering. Wij verzoeken u vriendelijk eerst onderstaande aandachtspunten door te nemen:

  • Om uw kentekens aan te kunnen melden via onderstaand formulier dient u al een bestaande verzekering te hebben. Is dit niet het geval dan kunt u via deze link een aanvraag indienen voor een oldtimer tractorenverzekering;
  • De verzamelpolis voor oldtimer tractoren is alléén voor tractoren en stationaire motoren van 20 jaar of ouder. Jongere voertuigen of andere landbouwvoertuigen vallen hier dus niet onder;
  • De naam waarop de tractoren staan geregistreerd bij de RDW moet gelijk zijn aan de verzekeringnemer;
  • Indien u al in het bezit bent van een GV-kenteken dient u deze eerst te registreren bij de RDW, anders kunnen wij deze niet aanmelden.
  • Gegevens van aanhangwagens en verwisselbaar getrokken uitrustingsstukken hoeft u niet aan ons door te geven, hiervoor geldt geen verzekeringsplicht.
  • Wij vragen om de meldcode en niet om de tenaamstellingscode. De meldcode bestaat uit 4 cijfers en vindt u op de voorkant van het kentekenbewijs.

Brand- en diefstaldekking

Veel klanten verzekeren ook hun tractor tegen brand en diefstal. Wenst u uw tractor aanvullend te verzekeren? Dan kunt u dit aangeven in onderstaand formulier. Indien u al een bestaande brand/diefstaldekking heeft voor uw tractor(en) dan kunt u hier ‘Nee’ invullen.

Zomeractie 

Bij Overwater vinden wij het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw oldtimer wel goed is verzekerd en daarom bieden wij u tijdens deze speciale zomeractie 50% korting op een aanvullende Brand- en Diefstalverzekering aan. Met deze extra zekerheid kunt u zorgeloos van uw oldtimer blijven genieten. Tot 1 maart 2023 ontvangt u 50% korting op de premie van de aanvullende Brand- en Diefstalverzekering. Per 1 maart 2023 komt de korting te vervallen.