Aanmelden Kenteken

Aanmelden kenteken

Nadat u uw tractor(en) heeft geregistreerd bij de RDW, kunt u via onderstaand formulier de gegevens aan ons doorgeven. Wij melden het kenteken vervolgens aan bij de RDW voor de verzekering. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een aanvullende brand/diefstalverzekering af te sluiten.

Let op! Indien u al in het bezit bent van een GV-kenteken dient u deze eerst te registeren bij het RDW.

Brand- en diefstaldekking

Wenst u uw tractor aanvullend te verzekeren tegen brand en diefstal? Dan kunt u dit aangeven in onderstaand formulier. Indien u al een bestaande brand/diefstaldekking heeft voor uw tractor(en) dan kunt u hier ‘Nee’ invullen.

De premie van de aanvullende brand/diefstalverzekering wordt berekend aan de hand van de waarde van uw oldtimer tractor(en). De jaarpremie bedraagt 5‰ van het totale verzekerde bedrag met een minimum van  € 60,50 (inclusief 21% assurantiebelasting). U bepaalt zelf het verzekerde bedrag. Is de tractor meer waard dan € 40.000 dan vragen wij om een taxatierapport. Wij informeren u graag over taxateurs waar wij goede ervaringen mee hebben.

Let op! Door de invoering van de registratieplicht is het bij ons drukker dan gebruikelijk. Hierdoor is het mogelijk dat wij niet binnen ons standaard reactietermijn van 14 dagen uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Wij doen ons uiterste best om uw aanvraag binnen uiterlijk 21 dagen in behandeling te nemen.  Alvast hartelijk dank voor u geduld en begrip.