Oldtimer tractorenverzekering

Bijzonder: al uw oldtimer tractoren verzekerd op één polis 

De jaarpremie bedraagt € 140,00 (inclusief € 23,00 servicebijdrage en 21% assurantiebelasting). Vanaf de tweede en volgende geregistreerde tractor zal er jaarlijks € 12,10 aan servicebijdrage worden gerekend. Deze kosten komen bovenop de basispremie.

U kunt uw verzekering direct afsluiten. Als uw aanvraag voldoet ontvangt u na het indienen per e-mail bericht dat u bent verzekerd.

Basisdekking

 • Al uw oldtimer tractoren en stationaire motoren van 20 jaar of ouder verzekerd op één polis
 • Verzekerd is het hobbymatig gebruik voor ritten, toertochten en demonstraties in Europa
 • Uw Wettelijke Aansprakelijkheid
 • Schade aan eigen zaken of voertuigen
 • Letselschade aan opzittenden (tot € 50.000)
 • Verhaal van uw schade op derden

Aanvullende dekking

Wilt u extra zekerheid? Dan kunt u per tractor kiezen voor een aanvullende dekking;

 • Schadeverzekering voor opzittenden tot € 455.000
  Jaarpremie € 40,00
 • Verzekeren tegen diefstal en brandschade
  Jaarpremie 5‰ van het verzekerde bedrag met een minimum van € 50,00.
  U bepaalt zelf het verzekerde bedrag. Is de tractor meer waard dan € 40.000 dan vragen wij om een taxatierapport. Wij informeren u graag over taxateurs waar wij goede ervaringen mee hebben.

Deze premies zijn exclusief servicebijdrage en assurantiebelasting en komen bovenop de WA-premie.

Servicebijdrage

Het verzekeringsjaar loopt van 1 maart tot 1 maart. De premie wordt in rekening gebracht tot 1 maart 2022, inclusief de servicebijdrage die hierbij hoort. Per deze datum wordt de polis met een jaar verlengd, waarna de van toepassing zijnde servicebijdrage wederom in rekening wordt gebracht.

Voor het wijzigen van de polis betaalt u € 12,10 aan servicebijdrage. Voor het beëindigen van de polis ontvangt u naar verhouding (pro/rata) restitutie van de teveel betaalde premie. Hiervoor wordt geen servicebijdrage ingehouden.

Sluit hieronder direct uw verzekering af

Als u één of meerdere tractoren heeft geregistreerd bij de RDW kunt u middels onderstaand aanvraagformulier de verzekering afsluiten. Indien u uw tractor(en) nog niet heeft geregistreerd, maar wel een verzekering wenst af te sluiten, kan dat via deze link. Op het moment dat de tractoren geregistreerd zijn, kunt u de gegevens te zijner tijd aan ons doorgeven. Wilt u meer informatie over de kenteken- en registratieplicht? Klik dan hier.

Door de invoering van de registratieplicht is het bij ons drukker dan gebruikelijk. Hierdoor is het mogelijk dat wij niet binnen onze standaard reactietermijn van 14 dagen uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Als uit de ontvangstbevestiging van uw aanvraag blijkt dat wij voorlopige dekking verlenen, geldt dat wij binnen 21 dagen laten weten of uw aanvraag definitief geaccepteerd wordt. Dit in tegenstelling tot de genoemde 14 dagen in de ontvangstbevestiging.