Aanvullende verzekeringen oldtimer tractoren

Uw oldtimer tractoren aanvullend verzekeren

Met onze aanvullende dekkingen kiest u voor extra zekerheid. U kunt uw oldtimer tractor(en) aanvullend verzekeren voor brand en diefstal. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de basisdekking voor schade aan opzittenden uit te breiden.

Brand- en diefstaldekking

De premie van de aanvullende brand/diefstalverzekering wordt berekend aan de hand van de waarde van uw oldtimer tractor(en).
De jaarpremie bedraagt 5‰ van het totale verzekerde bedrag met een minimum van € 50,00. U bepaalt zelf het verzekerde bedrag. Vanaf een waarde van € 40.000 vragen wij om een taxatierapport. Wij informeren u graag over taxateurs waar wij goede ervaringen mee hebben.

Voor het wijzigen van de polis betaalt u € 7,50 aan servicebijdrage.
Voor het beëindigen van de polis ontvangt u naar verhouding (pro/rata) restitutie van de teveel betaalde premie. Hiervoor wordt € 7,50 aan servicebijdrage ingehouden.

Schadeverzekering opzittenden

In onze speciale verzekering voor oldtimer tractoren bent u al tot maximaal € 50.000 verzekerd voor opzittenden. Indien u dit wenst uit te breiden naar een bedrag van € 455.000, dan kan dit met de aanvullende schadeverzekering voor opzittenden. De premie bedraagt hiervoor € 40,00 per jaar.

Voor het wijzigen van de polis betaalt u € 12,10 aan servicebijdrage.
Voor het beëindigen van de polis ontvangt u naar verhouding (pro/rata) restitutie van de teveel betaalde premie. Hiervoor wordt € 12,10 aan servicebijdrage ingehouden.

Bovengenoemde premies zijn exclusief servicebijdrage en assurantiebelasting en komen bovenop de WA-premie.

Sluit hieronder direct uw verzekering af