Aanvullende verzekeringen oldtimer tractoren

Uw oldtimer tractoren aanvullend verzekeren

Met onze aanvullende dekkingen kiest u voor extra zekerheid. U kunt uw oldtimer tractor aanvullend verzekeren voor brand en diefstal. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de basisdekking voor schade aan opzittenden uit te breiden.

Brand- en diefstaldekking

De premie van de aanvullende brand/diefstalverzekering wordt berekend aan de hand van de waarde van uw oldtimer tractor. De premie bedraagt 5‰ van het verzekerde bedrag met een minimum van € 60,50 per jaar. Tot een bedrag van € 40.000 per oldtimer tractor kunt u zelf de gewenste waarde aan ons doorgeven. Voor oldtimer tractoren met een hogere waarde vragen wij een taxatierapport. Wij informeren u graag over taxateurs waar wij goede ervaringen mee hebben.

Schadeverzekering opzittenden

In onze speciale verzekering voor oldtimer tractoren bent u al tot maximaal € 50.000 verzekerd voor opzittenden. Indien u dit wenst uit te breiden naar € 455.000, dan kan dit met de aanvullende schadeverzekering voor opzittenden. De premie bedraagt hiervoor € 48,40 per jaar.

Bovengenoemde premies zijn inclusief assurantiebelasting.

Verzekering afsluiten

Via onderstaand formulier vraagt u een aanvullende verzekering voor uw oldtimer tractor aan. Vermeld bij de aanvraag het polisnummer van de WA-verzekering (dat begint met R64108). De premie wordt automatisch voor u berekend.